JO12-3 verliest oefenwedstrijd tegen SVW`27

Ook in de vakantie periode willen de jongens graag voetballen. SVW`27 JO12-2 was afgelopen zaterdag de tegenstander. SVW uit Heerhugowaard had 12 spelers tot hun beschikking, waaronder ook geleende spelers. De boys begonnen de wedstrijd voortvarend want binnen een paar minuten was het 1-0 door Siem, prima combinatie voetbal.

De wedstrijd ging gelijk op, we hielden goed stand, ondanks dat naarmate de 1ste helft vorderde SVW sterker werd, er zaten wat spelers bij die in een hoger team speelden, dat was wel te merken, ondanks dat we goede kansen kregen, was het toch 1-4 toen we gingen rusten. SVW was wat effectiever met de kansen die ze kregen. Ook de 2e helft gaf hetzelfde beeld, SVW was de betere ploeg met ook een paar lange jongens in de gelederen. Ook in de 2e helft kregen we goede kansen maar de bal ging er niet in wat bij SVW wel lukte. De eindstand werd 1-7. Gelukkig was dit maar een oefenwedstrijd. De jongens bleven de afgelopen 2 weken goed in hun ritme om vanaf a.s. zaterdag de 2e fase van de competitie in te gaan!!
Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen DIO JO12-1 op het programma……