JO12-3: Zandvoort veel te sterk

Na 13-0, 13-1, 13-0 in de 3e klasse gespeeld te hebben, heeft de KNVB de JO12-3 her-ingedeeld in de 2e klasse. Zandvoort JO12-1 was de tegenstander en dus niet Overbos. Zandvoort heeft 2 JO12 teams, dit was dus de sterkste. Al vanaf de 1ste minuut was duidelijk dat het erg zwaar zou worden. Zandvoort had een goed elftal die elkaar makkelijk vinden, ook onze jongens vinden elkaar makkelijk maar Zandvoort schermde alle linies goed af. Na een paar minuten was het al 0-1 en 0-2, maar nog in het eerste kwart scoorde Laurenz de aansluitings treffer 1-2, die hoop was al gauw weg want daarna werd het 1-3 en 1-4. We hadden weinig te vertellen in deze wedstrijd, Zandvoort heerstte met vooral lange ballen, maar desondanks kregen we ook kansen op meer doelpunten maar die bleven de 1ste helft uit. Alles was nog mogelijk in de 2e helft. Maar ook de 2e helft hadden we weinig te vertellen, er moest meer verdedigd worden dan aanvallen. De score ging van 1-4 in rap tempo naar 1-8, ook nu kregen we wat kansen om de score aanzienlijker te maken, Siem scoorde nog wel de 2-8, de uiteindelijke eindstand werd 2-10. Gelukkig bleven de jongens positief, daar hameren wij ook op de training op, ze hebben gevochten als leeuwen, maar helaas Zandvoort was te goed voor dit sterrenteam.

Volgende week wacht de uitwedstrijd bij Onze Gezellen….