JO12-3: Ook Geel Wit werd verslagen

We hadden afgelopen zaterdag 9 spelers tot onze beschikking. De coach van Geel Wit vroeg of we 9 tegen 9 konden spelen, ik vond het prima, het pupillenveld van Geel Wit is groter dan het pupillenveld van Alliance, vooraf hadden we het er al over dat het groter lijkt te zijn en dat was dus ook zo. Geel Wit had deze “jonge” competitie ook nog niet verloren, één gelijkspel, en een dikke overwinning op Pancratius. Dus we dachten dat we wat tegenstand kregen. De wedstrijd was nog geen 5 minuten oud en het stond al 0-2 door Mattia en Laurenz. Er werd prima gespeeld door de boys, ook waar we op getraind hadden door het veld breed te houden en Geel Wit lekker te laten lopen. Het tikkie takka voetbal van het oude Barcelona was goed zichtbaar, de doelpuntenmachine kwam weer op gang, het was eenrichtingsverkeer op het doel van Geel Wit, die een aantal grote jongens in het team hadden. De ruststand werd 0-6, de score had hoger kunnen zijn, maar ja dat is niet zo belangrijk. Het was een goede, mooie 1ste helft. De 2e helft werd er driftig op los gescoord om toch nog de “13” proberen te halen. De 2e helft was wat minder, waarschijnlijk kwam dat ook door het warme weer. Volgens het score papiertje was de eindstand 0-13, volgens de scheidsrechter ook, volgens het publiek 0-14 en de “toppers” (lees spelers) kwamen we uit op 15 doelpunten. Zoals gezegd dat is niet belangrijk, het belangrijkste was dat er goed werd gespeeld.
De wedstrijd van volgende week zal gaan om de 1ste plaats tegen Overbos JO12-2. Overbos dat ook alles dik heeft gewonnen, maar met het thuisvoordeel, hopen we op een spannende/mooie pot in de Alliance Arena.
Aanvang wedstrijd: 14.50 uur. KOM ALLEN KIJKEN NAAR DEZE TOPPERS!!!!!