JO12-3: Weer monsterscore

In de vroege ochtend stond voor de JO12-3 de volgende competitie wedstrijd op het programma, nu was Olympia Haarlem de tegenstander. Olympia Haarlem met als coach de voorzitter van Olympia telde maar liefst 15 spelers, spelers die in de JO11 en JO12 horen en waarschijnlijk na fase 1 heringedeeld worden. Al gauw was duidelijk net als vorige week tegen HBC, dat het weer een monsterscore zou gaan worden, We hadden 8 spelers tot onze beschikking, er werd door de boys prima gespeeld, maar naar mate de score opliep werd er onzorgvuldig verdedigd. Na een ruststand van 9-0, dacht de technische staf, we gaan voor de 20. Maar in de 2e helft haperde de score want bij 10-0 werd het nog in het 1ste kwart van de 2e helft 10-1, het 2e kwart van de 2e helft hebben we toch wat puntjes op de i gezet dat er ook verdedigd moest worden, dat voerde ze daarna prima uit, de eindstand werd 13-1. We blijven kritisch want dat ene doelpunt tegen was nergens voor nodig.
De doelpuntenmakers waren Daniel 6x, Mattia 4x, Bram 2x en Vincent 1x.
Volgende week wacht de “echte” derby tegen Geel Wit!! Hopelijk veel steun van ouders en evt. andere familieleden!!