MO13-2: Een wedstrijd met 2 gezichten

Na vorige week een toernooi gespeeld te hebben bij Onze Gezellen om alvast warm te worden voor de voorjaarscompetitie van start gaat. Afgelopen zaterdag was het zo ver.

In de koude vroege ochtend was in de thuiswedstrijd ADO`20 MO13-2  de tegenstander. In de najaarscompetitie waren we ADO`20 nog niet tegen gekomen. In de andere competitie was ADO`20 als 4e geëindigd. WE hadden gehoopt dat de vele blessuregevallen er weer bij waren maar wedstrijden lukt nog niet, wel wordt er weer meegetraind. Dat is in ieder geval weer positief. Voor de MO13-2 begon de wedstrijd niet best, ADO`20 had 2 snelle aanvallers voorin lopen die continue onze verdedigers te snel af waren. Binnen de kortste keren stond het in de 1ste helft 0-2, ook door niet goed ingrijpen van de verdedigers. Zelf kwamen we wel af en toe in het strafschopgebied van ADO`20  maar er liep continue dezelfde verdediger in de weg als Iva wilde uithalen. Daarentegen had Noortje een paar goede reddingen. Zoals gezegd de verdediging bestond uit Pien, Mirte, Enid en Luna Burgy die later in de wedstrijd de spitspositie innam, na de wissel kwam Feline ook nog bij de verdediging, het middenveld was met Luna, Lotta en Gloria (ons vaste middenveld) en voorin Iva, Tippie en Romijn. We gingen uiteindelijk met een 0-4 stand de rust in. We konden de 1ste helft niet tevreden zijn. In de rust in de kleedkamer ff alle puntjes op de i gezet o.a. dat de verdedigsters beter moesten ingrijpen maar ook het hele team feller moet gaan spelen, en dat als we 5 doelpunten maken in de 2e helft we de wedstrijd gewonnen hebben. Dus kort gezegd iedereen op “scherp” gezet voor de 2e helft. En zie daar al vanaf begin van de 2e helft zaten we er boven op, de wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van ADO`20 waar we een paar kleine kansjes kregen en na een kwartier toch de 1-4 binnenschoot via Tippie. Daarna gingen we goed door, het was een wereld van verschil waar elke aanval van ADO`20 een doelpunt opleverde. Het wachten was op de 2-4 maar helaas de tijd was tekort waarna ADO`20 nog de 1-5 binnenschoot. Een slechte 1ste helft en een goede 2e helft, ik hoop dat we de lijn van de 2e helft door kunnen zetten.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen RKDES…..