Nipt verlies MO13-2 tegen Geel Wit

Als een club maar 1 MO13 team heeft dan hebben we het heel erg moeilijk. Afgelopen zaterdag was het weer een vroegertje voor de MO13-2, het was koud, en Geel Wit MO13-1 was de tegenstander die bivakkeert ergens in de middenmoot van de competitie.

Geel Wit MO13-1 speelt al een paar jaar samen, ze zijn vanuit de MO11 opgegroeid met elkaar want meer meidenteams heeft Geel Wit niet. Ondanks de 3 geblesseerden in het team begonnen we goed aan de wedstrijd, we speelden zeker de eerste 10 minuten goed op de helft van de tegenstander. De 1ste keer dat Geel Wit echt over de middenlijn kwam was het gelijk raak door niet goed ingrijpen van de verdedigsters en dus een vrije schietkans bood 0-1. Niet veel later lag de 0-2 in het netje en nog voor de rust de 0-3. Uiteindelijk schoot Iva de 1-3 met een boogballetje over de keeper dat gebeurde een seconde voor het rustsignaal. In de rust hebben we ff een omzetting gedaan door Safina naar de verdediging te laten gaan en Pien naar de aanval te halen om meer snelheid voorin te krijgen. Dat pakte goed uit, want na een paar minuten was het opnieuw Iva die de aansluitings treffer in het netje schoot. We gingen er goed voor zitten want we hadden nog 25 minuten te spelen, we hielden Geel Wit een kwartier lang onder druk, maar na het kwartier in de 2e helft sloop de vermoeidheid in het team, begrijpelijk zonder wissels, vrijdagavond kregen we een nog een afmelding ivm ziekte.

De meiden hebben met z`n allen gestreden om toch nog een mooi resultaat te behalen, maar ja in het voetbal moet je vaak ook nog geluk hebben.

Volgende week staat voor de MO13-2 de uitwedstrijd op het programma tegen de oudste club van Nederland de Kon. HFC……….