MO13-2 weet het net niet te vinden

Het was koud, regenachtig, veel wind, maar onze meiden trotseerden de kou. Deze zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen HBC MO13-1 op het programma. Na vorige week mooie overwinning tegen Haarlem Kennemerland, was dus nu de beurt aan HBC. Het waren lange meiden maar al gauw werd duidelijk dat het moeilijk zou worden.

We misten ook nog 2 speelsters die geblesseerd waren, Binnen de kortste keren was duidelijk dat HBC een klasse te laag speelt, zeker niet goed voor die meiden van HBC. Daar kwam nog bij dat er af en toe door HBC onsportief werd gespeeld, zeker de 2e helft werd er een beetje uitgedaagd, maar gelukkig bleven onze meiden sportief en trokken zich er niets van aan. De ruststand was 0-7. De 2e helft kwamen we af en toe over de middenlijn en kregen 1 corner, er moest de hele wedstrijd verdedigd worden, iedereen had het voor elkaar over om mee te helpen om te verdedigen, er zat niet meer in. De eindstand werd uiteindelijk 0-13.

De technische staf was zeer tevreden omtrent jullie instelling en sportief blijven voetballen.  Volgende week staat er de uitwedstrijd tegen Overbos  MO13-3  op het programma…..