MO13-2 verlies bij Zandvoort

Ondanks de vakantie hadden we genoeg speelsters om aan te treden, zonder dat we hoefden te lenen uit andere teams. Afgelopen zaterdag moesten we aantreden in en tegen Zandvoort. We weten dat Zandvoort ons niet ligt ook ivm eerdere wedstrijden die we daar gespeeld hebben. Nu ook weer, de wedstrijdzakenapp niet invullen daar begon het alweer mee, een scheidsrechter die niet op vlagsignalen van onze assistent scheidsrechter reageerde, niet stoppen als er van ons iemand een bal in het gezicht kreeg. Helaas ook we moesten het hiermee doen, gelukkig bleven onze meiden sportief.

De storm brak ons op, Zandvoort dat dat gewend is, altijd winderig daar, hadden onze meiden moeite mee om de storm te trotseren. Ondanks de 1ste helft wind tegen hielden we de schade beperkt tot 1-0 aan de rust, er werd prima verdedigd, aan aanvallen kwamen we niet. De rust duurde ff wat langer, geen limonade, we bleven op het veld, daarna werd door Zandvoort gezegd dat er limonade in de kleedkamer klaar stond, wij toch nog naar de kleedkamer, inmiddels al 5 minuten van de rustpauze weg, aangezien we op veld 3 speelden en een stuk moesten lopen naar de kleedkamer, de scheidsrechter kwam ons halen om te beginnen terwijl wij net in de kleedkamer zaten.

We kwamen sterk uit de kleedkamer, met een paar kansen waaronder een loepzuivere penalty, als de VAR aanwezig was geweest, die zou een pingel gegeven hebben, daarna ebde een beetje het geloof weg, Zandvoort dat 2 meiden uit een jongensteam in het team hadden staan, kon je ook duidelijk zien, uiteindelijk werd het 5-0 voor Zandvoort. Jammer meiden volgende week thuis tegen Haarlem Kennemerland gaan we er weer voor!!

KOM ALLEN  MO13-2  AANMOEDIGEN!!!!