MO13-2 verliest bij DSS

Voor de MO13-2 stond er aan het begin van de herfstvakantie de inhaalwedstrijd tegen DSS MO13-2 op het programma. De wedstrijd werd pas vorige week ingepland, in oktober had DSS haar 100-jarig bestaan waardoor DSS op geen wedstrijden speelde. Maar ja het blijft lastig om dan een team op de been te krijgen, maar het was ons gelukt.

We hadden 1 dispensatie speelster erbij, immers je mag er 3 hebben en dat hadden we, zelfs 1 speelster die met ons alleen meetraint en die 11 jaar is speelde mee en 1 speelster uit de MO13-1. Dus 12 speelsters, tegenover DSS die er 10 op het wedstrijd formulier hadden staan, maar ze hadden ongeveer 14 speelsters, dus daar klopt iets niet zagen we later en daar kwam bij dat ze wel heel grote meiden in het team hadden. Begin van het seizoen hadden we tegen dit team een oefenwedstrijd gespeeld en dar bleek ook uit dat het andere speelsters bevatte. De 1ste helft was DSS beter en na 10 minuten scoorde ze ook de 1-0, onze MO13-2 kreeg door Sophia een bal op de lat één van de spaarzame kansjes. We hielden redelijk stand, 1-0 was ook de ruststand. De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld, DSS kreeg wat kansen, onze meiden deden het goed tegen deze lange dames, helaas het werd uiteindelijk 3-0.

Volgende week staat er voor de MO13-2 de uitwedstrijd tegen Zandvoort op het programma….