Onverdiende nederlaag voor MO13-2

Afgelopen zaterdag stond er voor de MO13-2 een uitwedstrijd op het programma en wel in Haarlem-Noord tegen Onze Gezellen MO13-2. We hadden 12 speelsters tot onze beschikking. Het was warm, maar goed weer om lekker te voetballen. Onze Gezellen MO13-2 waren bijna allemaal grote meiden.

Onze MO13-2 is een nieuw team in ontwikkeling voor dit seizoen, veel meiden uit de MO11, maar ook een enkele 2e jaars en 3 nieuwelingen in het team maar wel vorig seizoen trainingslid waren. Daar komt bij dat we geen vaste keeper in dit team hebben. De “staf”  is het zelfde gebleven. Enfin, klokslag 11.15 uur werd er afgetrapt door onze talentvolle meiden. We begonnen met Romijn op doel, die inmiddels ook keeperstraining volgt, met achterin Iva, Feline, Enid en Pien, Pien onze nieuwe aanwinst en goede versterking voor in de verdediging. Op het middenveld, Osazee, die als wissel begon, Gloria, Safina en Lotta en voorin Luna , Elise en Mirte. De 1ste helft ging gelijk op, vooral een gevecht op het middenveld, weinig kansen voor beide teams, we zijn blij dat er een aantal meiden zich beschikbaar stellen om te keepen, je merkt dat we geen keeper hebben die gewend is om te keepen er daar ontstond ook het 1ste doelpunt uit waardoor we met een 1-0 rusten. Lekker al die bezwete koppies, er werd hard gewerkt door het team. In de rust stond er een mand met voetbalveld (zie foto) klaar met 11 bananen erin. Dit alles verzorgd door Onze Gezellen.  De 2e helft hebben we een omzetting gedaan door Safina naar de verdediging te halen en Iva in de spits te laten spelen en keeper Romijn werd vervangen door Gloria in het doel. We kregen de 2e helft veel kansen op de gelijkmaker, maar het geluk was aan hun zijde en ze hadden een vaste keeper op doel staan die een aantal ballen eruit haalde. De 2e helft had keepster Gloria niet echt veel te doen, we waren sterker kregen aan het eind een paar corners te nemen maar de bal wilde ermaar niet ingaan. Helaas het werd een onverdiende nederlaag waar een gelijkspel op zijn plaats was geweest.

Volgend week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma en wel tegen het altijd lastige FC VVC……

KOM ALLEN KIJKEN!!    (O ja en mocht iemand een keeper weten laat het ons sterrenteam weten….)