MO13-1: verlies bij Kon. HFC

De wedstrijd Kon. HFC MO13-1 tegen Alliance MO13-1 ging afgelopen zaterdag niet door ivm vele afzeggingen bij HFC. Dus de wedstrijd werd verplaatst naar maandag 6 mei om 17.30  uur. Wederom een complete selectie van 15 speelsters. De wedstrijd stond vastgesteld op veld 5. Uiteindelijk werd de wedstrijd verplaatst naar het hoofdveld van Kon. HFC. De wedstrijd begon later omdat de scheidsrechter dacht dat de wedstrijd om 17.45 uur zou beginnen.

Met Pasen speelden we een meidentoernooi bij ADO`20, met 3 leuke wedstrijden tegen allemaal 3e klassers, niet alleen omdat we de poule wonnen een paar wedstrijden eindigde in het kleinst mogelijke verschil in ons voordeel. Helaas met de competitie zitten we in de 2e klasse, maandagavond was het verschil weer duidelijk te merken. We kwamen niet aan voetballen toe, omdat de tegenstander beter was. Binnen 5 minuten lag de bal al in het net 1-0, niet veel later werd het 2-0, de enigste keer dat we over de middenlijn kwamen was het Welmoed die de 2-1 binnenschoot. We dachten we hebben nog hoop maar binnen de kortste keren keken we tegen een   4-1 ruststand aan. Zoals gezegd we kwamen er niet aan te pas, ook de 2e helft was het alleen maar tegenhouden. Welmoed scoorde nog wel de 4-2 maar de eindstand werd bepaald op 7-2.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer op het programma…….