MO13 geflatteerde nederlaag

Voor de MO13-1 stond er afgelopen zaterdag de topper bij Nieuw Sloten MO13-1 op het programma. In deze rare competitie kan iedereen van iedereen winnen. De eerste 5 teams in de stand staan allemaal dichtbij elkaar.

Nieuw Sloten had allemaal lange meiden in het team. Vanaf de kantine moesten we nog een stukje lopen richting het veld. De meiden zeiden “zo de warming-up hebben we al gehad”. Een aantal minuten na half 11 begon de wedstrijd. Het eerste 10 minuten zagen we toch wat mogelijkheden want Nieuw Sloten was toch niet zo sterk als dat we dachten, waarschijnlijk allemaal 2e jaars. Nieuw Sloten was effectief met de kansen die ze kregen, we gingen met een 2-0 stand rusten. Het was een redelijk gelijk opgaande wedstrijd, het was vooral de “lengte” waar de meiden tegen opkeken. We kregen ook wat kansjes, alleen het geluk ontbrak. De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld, ook nu was Nieuw Sloten effectief want de bij de 1ste kans werd het 3-0. Het was Julie die uit een mooi pass vanaf het midden knap de 3-1 binnenschoot. Toch ruikten we nog kansen dat er meer in zat, maar bij de 4-1 was het gebeurd, uiteindelijk werd het 6-1, een geflatteerde nederlaag, het was een wedstrijd dat niet zo`n grote uitslag verdiende.

Helaas “verliezen” hoort ook bij dit spelletje, de meeste - wat ook begrijpelijk is - hadden er toch moeite mee, we winnen veel maar verliezen ook zo af en toe……

Volgende week wacht in de thuiswedstrijd de Kon. HFC……..