Moeizame zege MO13-1

Voor de MO13-1 stond afgelopen zaterdag in het koude Alliance Arena de wedstrijd tegen Overbos MO13-2 op het programma. Vorige week tegen het veel hogere geklasseerde BSM werd het uiteindelijk een makkie. Afgelopen zaterdag was Overbos de tegenstander, Overbos staat één na laatste dus iedereen dacht dit wordt een makkie, maar de tegenstander werd een beetje onderschat.
De 1ste helft verliep moeizaam, ook nu eigenlijk zoals iedere week hadden we weer veel wissels, er ontstonden wat kansen, maar Overbos had een goede keeper op doel staan, Overbos dat bijna onderaan staat, had een goede verdediging waar moeilijk doorheen was te komen, van dat bijna onderaan staan was weinig te zien, er liepen immers toch een paar goede speelsters rond. We gingen derhalve met een 0-0 rusten. We waren sterker maar er waren ook fases in de wedstrijd dat het minder ging en was het oppassen voor de counter. De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld, Overbos wisselde van keeper maar ook die was niet te passeren alleen inn de 2e minuut van de 2e helft was het Keet die randje strafschopgebied de verdiende 1-0 binnenschoot. Dat betekende haar 1ste doelpunt van het seizoen. Daarna was het bij Overbod op, ze waren moe, maar het lukte ons ook niet om door te drukken om de bevrijdende 2e treffer te maken. Zodoende werd het een moeizame maar verdiende 1-0 zege. De inzet, zoals elke week, was prima van onze meiden, daar kunnen we trots op zijn……
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen koploper Nieuw Sloten…..