MO13-1: Monsterscore tegen FC VVC

Na afgelopen maandag in en tegen Velsen een oefenwedstrijd gespeeld te hebben, bij winst zouden we aan kop komen, helaas verloren we daar, ook omdat Velsen waarschijnlijk oudere speelsters in het veld had staan, maar volgens de scheidsrechter alles klopte zonder de spelerspasjes gecontroleerd te hebben en ze daarom hun wedstrijd in de herfstvakantie afzegde omdat hun 3 beste speelsters er niet bij waren. Maar goed afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen FC VVC MO13-2 op het programma, een laagvlieger in deze competitie. De meiden hadden er allemaal zin in!

Verdedigend hadden we wat aanpassingen moeten doen zeker als er gewisseld moest worden want het is toch een apart vak, het verdedigen. Maar goed we waren er weer uitgekomen. Keepster Sara kreeg weinig te doen behalve een paar terugspeelballen, het werd een wedstrijd waar we bijna alleen maar op de helft van de tegenstander spoeelden. Na 10 minuten was het eindelijk raak Milla scoorde de 1-0, het 2e doelpunt kwam via een boogbal van Sophia daarna duurde het tot de 25ste minuut, Welmoed en Ronja scoorde beide, 4-0 ruststand. De 1ste helft werd er prima gespeeld, we hebben mooie aanvallen gezien. De 2e helft gaf zoals verwacht hetzelfde spelbeeld, het middenveld stond ook goed met Luna, Donna en Dewi, achterin wisselde Keet van positie van rechts centraal naar rechtsachter, Cedi haar beste plek is toch links centraal of linksachter aangezien we weinig linksbenigen in het team hebben, Noell staat de laatste tijd ook in de verdediging aangezien we een overschot aan middenvelders en aanvallers hebben, Helena staat zoals elke week linksachter,  en voorin Sophia, Julie en Welmoed. Zoals gezegd de 2e helft was een formaliteit, via Welmoed (2x), Sophia, Julie en Dewi werd het 9-0. Ook belangrijk dat we weer de 0 hebben gehouden…..

Volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen BSM  in  Bennebroek.