MO13-1 verliest bij DSS

Zaterdag rond het middaguur trad de MO13-1 aan op de velden van DSS. DSS MO13-2 was de tegenstander. In een lekker najaarszonnetje trapten we af rond de klok van 12 uur.

We hadden een aantal afzeggingen, 12 speelsters mochten het gaan doen. De eerste minuten waren we de betere, er hing een doelpunt in de lucht maar naarmate de 1ste helft vorderde werd het spel wat minder. Omdat Sara ziek was keepte Ronja de 1ste helft en Sophia de 2e helft. Zoals gezegd na een kwartier was het DSS die de score openbrak. Ze hadden een vrij snelle speelster voorin lopen. We gingen op jacht naar de gelijkmaker. Dat werd bemoeilijkt bij iedere uitbal dat de scheidsrechter voor floot dat er niet goed werd ingegooit. Het werd niet zo`n leuke middag, het werd zelfs 2-0. Het waren 2 gelijkwaardige teams want een seconde voor het rustsignaal schoot Sophia de 2-1 in de kruising. Het kan nog. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, we waren ietsje sterker maar het leverde niets op totdat  Milla in het strafschopgebied werd neergelegd (net aan), de scheidsrechter wees naar de stip maar de coach achter het doel (ja ja we hadden het aangegeven bij de scheidsrechter, hij  deed er niets aan om hem aan de zijlijn te laten coachen) zei het was er buiten en de scheidsrechter legde de bal erbuiten. Niet veel later kreeg DSS wel een strafschop die erin werd geschoten 3-1. De meiden hebben geknokt voor elke meter, helaas bleven we aan de verkeerde kant van de score.

Volgende week wacht de MO13-1 in de vroege ochtend een thuiswedstrijd tegen Hoofddorp.