MO13-1: Bloedstollende wedstrijd tegen DSOV

Voor de MO13-1 was het weer wennen om zo vroeg uit de veren te gaan, zaterdagochtend in alle vroegte moest er worden afgetrapt tegen DSOV MO13-1. Een thuiswedstrijd, na de bekerwedstrijden van afgelopen periode, gaat nu de competitie beginnen.

DSOV is ook een team in opbouw t.o.v. vorig seizoen. Het werd een leuke wedstrijd, met vooral veldspel op het middenveld, beide teams kregen wat mogelijkheden, na een kwartier bleek Sophia te gaan scoren, waar iedereen opsprong en het leek van de zijkant dat de bal in het doel zat, maar het was bedrog de bal ging naast. Na 20 minuten was het Welmoed die toch de 1-0 liet aantekenen, al gauw bleek dat DSOV over twee hele snelle aanvallers beschikken. De gelijkmaker kwam ongelukkig voort uit een corner van een eigen speelster. Onze meiden gaven niet op, even later was het wederom Welmoed die de 2-1 binnentikte en dat was ook de ruststand. De tweede helft hadden we het in de beginfase moeilijk met de snelle counters, wat bleek al gauw werd het 2-2. Lang bleef het 2-2, 10 minuten voor tijd verliezen we weer op snelheid, waardoor DSOV de 2-3 binnenschoot. Er was nog 10 minuten te spelen. De tijd was nog kort, daardoor verdedigster Emmy wat naar voren geschoven om toch de gelijkmaker te forceren, onze meiden gaven niet op, veel strijd, dat mondde 5 minuten voor tijd uit in een verdiende gelijkmaker van Milla 3-3. Onze meiden wilden per se winnen, het werd bloedstollend ook omdat een speelster van DSOV alleen op keepster Sara afging maar gelukkig naastschoot. Een paar seconde voor tijd was het Sophia die rand strafschopgebied de bal binnenschoot en zodoende de eerste 3 punten pakte.

Als technische staf kunnen we zeggen, een leuke wedstrijd, twee teams die aanelkaar gewaagd waren met aan onze kant veel strijd om toch op zoek te gaan naar de overwinning….

Volgende week staat de derby uit bij DSS op het programma!!!!!