Nieuwe MO13-1 tegen Buitenveldert

Voor de MO13-1 stond deze late zaterdagmiddag de wedstrijd bij Buitenveldert MO13-3 op het programma, in juni hebben we bij Zwanenburg een oefenwedstrijd gespeeld, wat goed was voor de nieuwe meiden die uit de MO11 komen. Voor een aantal die begin juni die niet konden was vandaag voor het eerst op het grote veld.



Deze nieuwe MO13-1 heeft 4 nieuwe speelsters, 5  tweedejaars en de rest van de speelsters uit de MO11. Deze middag hadden we 1 wissel, het was warm, dus doorlopend gewisseld met een aantal meiden. De wedstrijd begon na half 4  op veld 3 bij Buitenveldert, het bleef lang 0-0, het werd een middenveld gevecht met keepster Sara die een aantal ballen prima tegenhield en ons er doorheen sleepte. Deze bekerwedstrijden gebruiken we ook om de posities van de meiden vast te stellen, wat voor hun het beste is. Achterin hebben we Noell, Cedi, Emmy en Helene, op het middenveld, Luna, Sophia en Donna, voorin Welmoed, Milla en Julie die later in de wedstrijd ook achterin ging spelen.

We hadden nu 1 wissel Seniz die pas nieuw is ging op het middenveld en voorin spelen. Vlak voor de rust werd het toch 1-0, Buitenveldert had 3 speelsters die goed konden voetballen. Een prima 1ste helft waar we ook wat kleine kansjes kregen. De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld, de vermoeidheid begon op te spelen, uiteindelijk werd het 3-0. We kunnen zeggen een leuke gelijkopgaande wedstrijd…

Volgende week wacht er weer een bekerwedstrijd in de Alliance Arena tegen Amstelveen Heemraad!! 

KOM  ALLEN  KIJKEN  NAAR  DEZE  TOPPERS!!!!!

20180901 153624