MO13-2 oppermachtig in Blokker

Voor de MO13-2 stond er het laatste toernooi op het programma van dit seizoen. Dit keer ging de reis richting Hoorn. Een meidentoernooi bij De Blokkers. Ik wist dat het een mooi complex was want een aantal jaren geleden ben ik er ook al een keer geweest. Veel velden, altijd zit je in een poule met de thuisclub erbij, ze konden nu dus ook een poule samenstellen van 4 teams waar wel de MO13-2 inzaten maar niet de thuisclub zelf. Het was vroeg op want immers om 9.25 uur stond de 1ste wedstrijd op het programma. De wedstrijden duren 25 minuten. De vraag was gaan we weer met de 1ste prijs naar huis na dit succesvolle seizoen.  Het antwoord…………

De technische staf kon ook mooi een speelster meenemen die volgend seizoen bij ons in het team komt, om alvast te wennen aan een groot veld. De 1ste wedstrijd ging tegen De Rijp MO13-1. Dit zou onze zwaarste wedstrijd moeten zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. We speelden veel op de helft van de tegenstander en gaven weinig kansen weg, we konden Cedi onze nieuwe speelster ivm volgend seizoen kijken op welke plek ze het beste past.

Onze meiden winnen verdiend maar nipt met 1-0 door een doelpunt van Lotte. De 2e wedstrijd ging tegen Kwiek 78  MO13-1 uit Avenhorn. Ook deze wedstrijd waren we de betere ploeg maar we moesten wachten tot 5 minuten voor tijd dat we uiteindelijk met 0-3 wonnen door doelpunten van Romi en opnieuw Lana die 2 keer scoorde. De laatste wedstrijd tegen Schagen MO13-2 hadden we gezien de andere uitslagen aan een gelijkspel genoeg. Ook nu waren we de betere ploeg maar net als de vorige wedstrijd moesten we lang wachten op doelpunten, uiteindelijk winnen we met 0-2 door doelpunten van Romi en Lana. En ja hoor na ons najaarskampioenschap winnen we ons 3e toernooi van het seizoen.

Zaterdag 14 juli staat ons laatste activiteit van dit seizoen op het programma dat betreft een mooi uitje………….o.a.  ouders tegen de MO13-2!!!!