MO13-2 wint toernooi bij Foreholte

Voor de MO13-2 stond er afgelopen zaterdagochtend het gezellige toernooi bij Foreholte op het programma. Het was prima voetbalweer, naarmate de ochtend vorderde werd het steeds warmer. Er stonden 4 wedstrijden van 20 minuten op het programma.

Door wat omleidingen de weg ernaar toe  begonnen we met 9 meiden aan de wedstrijd. Hoofddorp MO13-1 was onze eerste tegenstander, een bekende want die kwamen we ook al tegen in de competitie. Wonder boven wonder waren we met 11 tegen 9 nog de betere ploeg, maar wel de opstelling daaraan aangepast en met 1 spits gaan spelen met de middenvelders die erbij aansloten. Ruim 10 minuten speelden we met 9 speelsters. Het was Lima, koud in het veld, die de winnende scoorde en zodoende de 0-1 eindstand op het scorebord bracht. Na de 1ste wedstrijd kregen we een leuk spel voorgeschoteld, voetbalsjoelen. Tussen onze wedstrijden hadden we steeds 2 wedstrijden rust. De 2e wedstrijd ging tegen Voorschoten`97 MO13-2. Hierin waren we ook de sterkere, de eindstand werd 2-1 door doelpunten van Lima en Lana. Na deze wedstrijd was het tijd om naar de fotograaf te gaan voor een teamfoto en individuele foto`s. De 3e wedstrijd was tegen DSS MO13-1. Dit team kennen we ook nog uit de competitie. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waar 1 speelster van DSS de dienst uitmaakte en ook nog eens ons de 1-0 nederlaag bezorgde door een hard schot tussen de palen te jagen. Het zou een spannende groep worden, want voor onze laatste wedstrijd speelde DSS tegen Hoofddorp, bij winst van DSS zou DSS de toernooiwinst pakken, bij gelijk of verlies van DSS hadden we alles in eigenhand.  De wedstrijd tussen DSS en Hoofddorp eindigde in 0-0, waardoor de laatste wedstrijd allesbeslissend werd. We moesten de laatste wedstrijd tegen Foreholte MO13-2 winnen om tot kampioen gekroond te worden. Deze wedstrijd tegen Foreholte waren we veel sterker maar vergaten  te scoren, na 10 minuten was het Fiona die de 1-0  binnenschoot, daarna kregen we nog genoeg kansen om het af te maken maar bij die 1-0 bleef het waardoor de MO13-2 de groepswinst pakte. Na vorige week de 1ste plaats te hebben gegrepen op het KiKa Alliance Jeugdtoernooi grepen we nu de 1ste plaats op het toernooi van Foreholte!!!

Volgende week wacht de Alliance dag waarna de week erna het laatste toernooi plaatsvindt bij Blokkers, ook een meidentoernooi.