MO13-2 wint van Castricum midweeks

Twee weken geleden werd de wedstrijd MO13-2 – FC Castricum MO13-1 op het laatste moment  afgelast omdat Castricum te weinig speelsters had.  Afgelopen maandag werd deze wedstrijd ingehaald. Castricum een echte 2e klasser, ook in de najaarscompetitie, waarin ze als 5eeindigden. Normaal gesproken onze trainingstijd, nu dus een wedstrijd.

Onze meiden doen het redelijk in de 2e klasse, de 2e helft van de ranglijst staat dicht bij elkaar. Castricum stond voor aanvang van de wedstrijd rond de 4e/5e plaats. 17.30 uur begon de wedstrijd, Castricum met een aantal grote meiden in het team. Dat weet je als een club maar één  MO13 team heeft. We begonnen goed aan de wedstrijd, het leverde een paar kansjes op in de 1ste helft door Lima en Lana. De verdediging stond als een huis met Soesja, Lisa, Mara en Floor. Wat we zaterdag misten, felheid, was nu gelukkig terug want het middenveld sloot bij iedere aanval goed aan, het middenveld bestond uit Jonna, Dewi, Luna en Donna over de hele wedstrijd genomen. Voorin ons vertrouwde aanvalstrio Lana, Lima en Liv. Keepster Sara kreeg de 1ste helft weinig te doen. De ruststand was 0-0, het was een wedstrijd die gelijk opging. De 2e helft kwam Romi de verdediging versterken. Door wissels stond begin van de 2e helft Jonna in de verdediging en als het kon, kon ze mee naar voren. Dat pikte ze goed op want na een kwartier scoorde Lana op aangeven van Jonna de verdiende 1-0. Castricum ging op jacht naar de gelijkmaker, onze meiden hielden het achterin goed dicht, vijf minuten later was het weer Lana op aangeven van Jonna de bevrijdende 2-0 liet aantekenen. De blijdschap was groot na afloop.

Zaterdag a.s. speelt de MO13-2 weer in de Alliance Arena  tegen Jong Holland die op dit moment 2e staat in de competitie!!  KOM  ALLEN  KIJKEN!!!!