MO13-2 verliest nipt van de Koninklijke

Nee niet Real Madrid maar de Koninklijke HFC MO13-1 was de tegenstander deze zaterdag. De afgelopen wedstrijden was duidelijk dat we een klasse hoger spelen, we boden goed weerstand in beide wedstrijden. HFC speelde de najaarscompetitie ook 2e klasse. We hadden 14 meiden tot onze beschikking.

De 1ste helft begonnen we niet goed, we kwamen iedere keer in de verdrukking te staan, dat kwam dat we niet fel aan de wedstrijd begonnen. HFC had een aantal goed speelsters in de gelederen en veel schotkracht. We kwamen weinig over de middenlijn, een paar schaarse aanvallen en daar bleef het bij. We mochten blij zijn dat het lang 0-0 bleef maar na 20 minuten was het HFC die terecht de 0-1 binnenschoot. Dit was tevens de ruststand. In de rust heeft de technische staf erop gewezen dat we feller in de duels moeten zijn. De 2e helft kwamen we beter uit de startblokken, het leverde wat open doelkansen op, het bleef ook de 2e helft lang 0-1, er hing voor onze meiden een doelpunt in de lucht, maar waarempel de bal viel 10 minuten voor tijd aan de andere kant binnen 0-2. Niet veel later scoorde Lana de aansluitingstreffer 1-2, maar er was nog kort te spelen, verdedigend stond het  zoals we gewent zijn “goed”. HFC had een paar felle verdedigsters staan. Het werd een prima tweede helft, wat een verschil met de 1ste helft, helaas rekte HFC slim tijd door in blessuretijd nog te gaan wisselen. Helaas het bleef 1-2. Niets aan te doen, wachtende op onze eerste competitieoverwinning in de voorjaarscompetitie.

Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen Velsen, Dit team is ook gepromoveerd naar de 2e klasse, waar we ook nog een appeltje mee te schillen hebben omdat in de najaarscompetitie tegen Velsen ons enigste nederlaag was.  KOM ALLEN  KIJKEN  NAAR  DEZE  TOPPERS!!!!