MO13-2 wint laatste oefenduel

Eindelijk de voorjaarscompetitie gaat volgende week beginnen, de hele maand januari heeft de MO13-2 oefenwedstrijden en toernooien gespeeld als voorbereiding op de voorjaarscompetitie. Jawel deze zaterdag mochten op het hoofdveld spelen in en tegen FC Aalsmeer MO13-1.

We hadden een beetje een fantasie opstelling, omdat er een griepepidemie in het team heerste, 11 speelsters die lekker de hele wedstrijd konden spelen. Een prachtig complex dat van Aalsmeer. De 1ste helft begonnen we lekker aan de wedstrijd, zoals we vaak proberen te doen op de helft van de tegenstander voetballen, ook deze zaterdag was het geval er werd leuk gespeeld, goede aanvallen met een aantal kansen. Helaas onze meiden wisten nog niet het net te vinden. Na een kwartier bracht Sophia die vandaag in de spits stond de stand op 0-1, niet veel later was het opnieuw Sophia die de ruststand op 0-2 bepaalde. Achterin zat het safe met als rechtsachter Dewi en verder in de verdediging Mara, Floor en Lisa. Op het middenveld Jonna, Noëll en Luna en voorin Liv, Sophia en Lana. De tweede helft kwam Aalsmeer goed uit de startblokken, maar onze meiden geloofden het wel. Na 10 minuten werd het toch nog spannend omdat Aalsmeer de 1-2 binnenschoot. Daarna probeerde Aalsmeer nog door te drukken, werd af en toe gevaarlijk, maar na 20 minuten in de 2e helft bracht Jonna de overwinning in veilige haven. 1-3 werd de eindstand. We kunnen terugkijken op een mooie oefencampagne, niet in het buitenland maar lekker in eigen land.

Volgende week wacht voor de MO13-2 de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie thuis tegen het Amstelveense Roda`23.