MO13-2 door in de beker

Vorige week werd de MO13-2 kampioen in de najaarscompetitie. Deze zaterdag stond er wederom een wedstrijd tegen Hoofddorp MO13-2 op het programma maar nu in de beker, bij winst plaatsen we ons voor de volgende ronde.

Vorige week was het al gauw 1-0, maar deze zaterdag werd er pas na 20 minuten gescoord, Lana was de doelpunten maakster. Iedereen wilde dit meemaken, we hadden 15 speelsters tot onze beschikking. Dus 4 wissels, en heel veel ouders en opa`s, oma`s langs de lijn. Enfin, de eerste helft waren we het betere team, leverde wat kansjes op. Gelukkig was het Lana die ver in de eerste helft de bevrijdende 2-0 liet aantekenen. Met een 2-0 voorsprong gingen we de rust in. De tweede helft speelde we voornamelijk op de helft van de tegenstander. Net als vorige week was ook nu de 2e helft beter met veel corners waar doelrijpe kansen uit ontstond, helaas het bleef 2-0, maar na 10 minuten in de 2e helft was het wederom Lana die de 3-0 liet aanteken, de volgende ronde is in zicht, helemaal toen Liv de 4-0 scoorde. Hoofddorp had niets te vertellen in de 2e helft, de eindstand werd 4-0.

We kunnen terugkijken op een goede 1ste seizoenshelft waarin we najaarskampioen zijn geworden met 8 winstpartijen en 1 verliespartij en de bekercompetitie waar we alles gewonnen hebben met doelcijfers 29-0.

Prima prestatie meiden: Liv, Soesja, Lana, Lisa, Luna, Donna, Sara, Floor, Jonna, Mara, Lotte, Romi, Dewi, Sophia, Lima…..

Na afloop van de wedstrijd hadden we een klein feestje in de kantine. Onder toeziend oog van veel ouders kregen alle speelsters uit handen van jeugdvoorzitter Robert Graat een diploma uitgereikt, daarnaast kregen alle speelsters een bokaal en bloemen en na dit alles een patatje en wat drinken.