MO13-2 richting het kampioenschap

Vandaag stond er voor de MO13-2 de zware uitwedstrijd tegen Haarlem Kennemerland MO13-1 op het programma. We wisten allemaal dat we niet zomaar gewonnen hebben, ook omdat Haarlem Kennemerland veel wedstrijden dik hebben gewonnen, ook zij waren nog in de race voor het kampioenschap. Er moest gewonnen worden om alles “in eigen hand”  te houden en het volgende week af te maken.  De wedstrijd begon een kwartier te laat omdat de vorige wedstrijd uitliep. De meiden hadden gezonde spanning, dus om 11.15 uur was de aftrap. We begonnen heel slordig aan de wedstrijd, er werd niet goed verdedigd, gelukkig liep alle keren het af met een sisser. Van Haarlem Kennemerland waren het grote en kleine meiden, wel balvaardig, maar na 5 minuten wist waarschijnlijk een speelster van Haarlem Kennemerland niet in welk doel ze moest schieten, gelukkig voor haar schoot ze naast, dus corner die werd genomen door Jonna en via Soesja en een speelster van de thuisclub belandde de bal in het doel  0-1. We gaven weinig kansen weg ondanks dat het niet echt goed stond, maar daar was Sara die een fabelachtige redding in huis had, ze was verbaasd dat ze de bal nog uit het doel ranselde. Na 20 minuten was het Mex die van afstand de 0-2 binnenschoot. Je zou zeggen er is niets aan de hand, maar de thuisclub begon een offensief, uiteindelijk werd het vlak voor de rust 1-2. Ook de tweede helft begonnen we nerveus, we leunden te veel naar achteren, kwamen er moeilijk uit, maar na een kwartier  werd het uit een counter 1-3, wederom weer door Mex. Niet veel later konden we het afmaken maar net als vorige week werd ook nu de penalty gemist, op de paal en uit de rebound op de lat. Het bleef spannend want Haarlem Kennemerland was sterker de 2e helft maar dat leverde weinig op, zodoen werd de eindstand 1-3.  Vooraf hadden we getekend voor deze uitslag.  Op naar volgende week.

KOM ALLEN KIJKEN  NAAR ONZE MEIDEN van de MO13-2, om ze aan te moedigen tegen Hoofddorp MO13-2  in de Alliance Arena.  KOM OP TIJD  want   VOL IS VOL en oja,  DE  TOEGANG  IS  GRATIS!!!!!!!