MO13-2 wint ruim bij HBC

Voor de MO13-2 stond er in de vroege ochtend de uitwedstrijd bij HBC MO13-2 op het programma. Een vroegertje dus, maar de meiden waren uitgeslapen. Opnieuw bijna iedereen aanwezig. HBC had al 2 wedstrijden in de competitie gespeeld, 1 dik verloren tegen Haarlem Kennemerland waarschijnlijk ons zweaarste tegenstander en tegen Hoofddorp gewoonen. Voor de MO13-2 was het de tweede competitiewedstrijd na de 1ste gewonnen te hebben bij HFC. Deze fanatieke meiden, waren uitgeslapen, dus vol gas werd in de eerste helft de aanval gezocht. HBC had een snelle rechtsbuiten die er steeds voorbijglipte.  Na 10 minuten spelen was het Jonna die de bal randje strafschopgebied over de keeper schoot 0-1, niet veel later was het alweer gelijk 1-1. Daarna gaven de meiden niet op want binnen de kortste keren scoorde Lana met links de 1-2, juist afgelopen vrijdag hebben we nog op afronden met links getraind. Nog voor de rust was het weer Lana die de 1-3 binnentikte. Het gevaar bij HBC kwam van de rechtsbuiten, in de rust hebben we wat omgezet om toch de angel eruit te halen, dat lukte aardig. De MO13-2 gingen fanatiek verder en gaven de 2e helft geen kans meer weg, doelsaldo kan ook belangrijk zijn want via Liv, Jonna en Lima brachten de MO13-2 de eindstand op 1-6. De trainers/coaches zijn trots op jullie hoe jullie de wedstrijd aanpakte. Volgende week staat er een oefenwedstrijd op het programma in Hoogkarspel tegen Spirit`30  MO13-1…….