MO13-2 maakt gehakt van Overbos

Voor de MO13-2 stond er afgelopen woensdagavond een inhaal bekerwedstrijd op het programma thuis tegen Overbos MO13-2. Vooraf dachten we dat het een moeilijke pot zou worden. Al gauw was duidelijk dat het niet zo was want binnen 4 minuten stond het al 2-0. De coach van Overbos vertelde dat het hun eerste wedstrijd van dit seizoen was en nog maar drie keer getraind. Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn. Het was eenrichtingsverkeer op het doel van Overbos. Onze keeper Sara kreeg de hele wedstrijd niets te doen. De ruststand was daarom ook 8-0. Voorafgaand aan de 2e helft hebben we de opstelling doorelkaar gegooid bijvoorbeeld verdedigers werden middenvelders of aanvallers en andersom. Kijken hoe dat gaat, maar dat maakte niets uit, het werd uiteindelijk 17-0, nog één overwinning heeft de MO13-2 nodig om door te gaan naar de 2e ronde.
De doelpuntenmakers waren: Mathil (7x), Lana (5x), Catheleine (5x).
Zaterdag 23 september wacht onze 1ste competitiewedstrijd bij Kon. HFC.