Zondag 3 september

Eindelijk is het dan zo ver eerste wedstrijd van seizoen uit tegen sv Ijsselsteyn vr
heb een goede wedstrijd gezien van de meiden ,begonnen beetje onwennig maar waren dan ook
de eerste minuten op een echt veld dus niet zo vreemd tegen stander begon fel tegen ons maar creëerden daar niet echte kansen mee 20 minuten later was alles wel in evenwicht en ging het aardig op en neer rust 0-0
na de rust iets aangepast en werden wij beter en in 10 minuten wij 3 100% kansen maar niet het geluk de hele helft waren wij de betere tot dat er een super fout gemaakt werd (er gingen 2 dames denken nooit meer doen ) zij dachten dat de bal uit was of zou gaan zeker 30 cm binnen gebleven
tegenstander ging wel door zij hield de bal dus binnen en speelde een speelster in die volgens Amber Die super goed stond te vlagen (heel lief van haar )zij vlagde wel maar scheids ging niet mee dus 1-0 buitenspelgoal als die goal niet gevallen was dan weet ik zeker dat wij gewonnen zouden hebben .
Noem normaal geen namen wie de beste of de slechtste waren maar maak uitzondering vond
Merel -Marieke -Frederique _Sam -Lieselot G -Anna – Maxim -Lydia – Sam P – Jessie –
Susan -Roos – Milou -Nena – Lydia erg goed en gedreven spelen Judit zeer fanatiek in bestuurs kamer en amber een topper met de vlag
dames ik had er al vertrouwen in maar nu weet ik zeker dat het goed komt trots op jullie meiden