MO11 nipte nederlaag tegen DSS

Voor de MO11 stond er afgelopen woensdagavond de derby thuis tegen DSS MO11-1 op het programma. Deze wedstrijd werd vooruitgespeeld ivm de meivakantie. Het betrof gelijk een topper in de wetenschap dat we de uitwedstrijd nipt in de slotseconde verloren. Deze avond was het weer ff wennen omdat er afgelopen zaterdag een toernooi bij HBC op het programma stond. Wederom deze avond konden we beschikken over 11 speelsters.
De wedstrijd begon om iets voor zessen. Zoals verwacht was DSS sterker, het zijn allemaal lange meiden, 2e jaars en je kon zien dat ze al wat langer met elkaar samen speelden. Na 10 minuten kwamen we wederom op een 0-1 achterstand door een eigen doelpunt. Na de 0-1 nam onze MO11 het heft in handen er moesten wat risico`s genomen worden.
Emmy en Lara bleven achterin en Mara kwam iedere keer goed op, het leverde wat kleine kansjes op. Er werd goed gespeeld tegen de koploper, op het middenveld liepen Donna, Luna en Helena de gaatjes dicht, keepster Ronja had weinig te doen, een doelpunt hing er in de lucht. Ook Keet liep regelmatig voorin, om toch de verdediging van DSS stuk te spelen. Helaas we gingen met 0-1 de rust in. De tweede helft moesten we orde op zaken stellen. Dewi en Milla kwamen er ook moeilijk door de verdediging omdat DSS wat feller speelde. Uiteindelijk na 10 minuten scoorde Julie de verdiende gelijkmaker. Na die 1-1 was het weer DSS dat sterker was maar na de gelijkmaker viel 5 minuten erna al de 1-2 wat uiteindelijk de winnende bleek te zijn. We kunnen trots op de meiden zijn dat ze een groot gedeelte van de wedstrijd de meerdere waren dan DSS.
Zaterdag 22 april staat de thuiswedstrijd tegen Zandvoort op het programma.