MO11-1 kan een paar uur genieten van 1ste plaats

In de vroege ochtend stond er in Bennebroek de wedstrijd van de MO11-1 van BSM en onze MO11 op het programma. De thuiswedstrijd hadden we met 9-0 gewonnen. Alle 11 speelsters waren er, helaas de coach van BSM wilde 7 tegen 7 spelen, dus maar liefst 4 wissels. Opnieuw veel supporters langs de lijn, zelfs uit Engeland kwamen ze over. We begonnen de wedstrijd wat rommelig, je kon net als onze eigen meiden zien dat bij BSM ook vooruitgang in het team zit in vergelijking met de eerste wedstrijd. Ronja kreeg in de eerste paar minuten weinig te doen, want toch na 4 minuten was het Julie die de 0-1 scoorde, maar makkelijk ging het niet.
De verdediging stond ook vandaag weer goed, met Emmy, Lara en Helena. De meiden worden met de week feller in de duels, na 10 minuten was het Milla die de 0-2 scoorde. Halverwege de 1ste helft scoorde BSM de 1-2 waarna het nog spannend dreigde te worden. Op het middenveld waren zoals altijd Donna en Luna, die het prima deden. Uiteindelijk was het in de eerste helft Milla die aan alle onzekerheid een einde maakte door de ruststand op 1-3 te brengen. Na de pauze wat wisselingen in het veld gebracht, met Keet die als verdedigster vaak opkwam en Dewi in een meer spelbepalender rol. Na 10 minuten kolkte ’t Rottegat, de thuishaven van BSM weer, want Mara kwam goed op en scoorde uit een solo de 1-4. De wedstrijd was gelopen, het werd uiteindelijk 1-7, waardoor we een paar uur konden genieten van de eerste plaats, DSS nam uiteindelijk de koppositie over want helaas de concurrentie won ook.
Woensdag gaan we met de MO11 ff wat anders doen dan training op het veld, we gaan lekker de sportschool in. Zaterdag a.s. in de middag spelen we een toernooi bij HBC…..