O14-2 wint bij Haarlem Kennemerland

Voor de O14-2 stond er afgelopen zaterdag de wedstrijd bij Haarlem Kennemerland op het programma. Een nieuwkomer in onze poule die pas zijn tweede wedstrijd speelde. De najaarscompetitie was het een O15-team, maar door 2 grote nederlagen gaan ze nu in een O14 competitie spelen. Half 12 zou de wedstrijd aanvangen, maar omdat er toch geen wedstrijd op het grasveld van Haarlem Kennemerland werd gespeeld, konden we 10 minuten eerder beginnen, beide teams waren er klaar voor. Vanaf het begin kon je al zien dat het weer een leuke wedstrijd zou gaan worden. Haarlem Kennemerland had een mengeling dus hele grote jongens en wat kleinere. We hadden deze zaterdag 14 spelers tot onze beschikking, dus 3 wissels. Het was even wennen maar na een paar minuten kregen we de wedstrijd in handen, keeper Tom die deze wedstrijd een hoofdrol zou gaan spelen, kreeg weinig te doen alleen wat terug speel balletjes. Na 10 minuten was het raak, het was Brody die uithaalde en de 0-1 liet aantekenen. Daarna werd de thuisclub wat sterker maar dat leverde geen kansen op. Na 20 minuten was het Tomas die in het strafschopgebied werd gehaakt, de scheidsrechter wees terecht resoluut naar de stip. Keeper Tom nam de pingel beheerst in de linker benedenhoek van de keeper 0-2. Dit was tevens de ruststand. Er werd de eerste helft met vlagen prima gecombineerd, dat maakte het voetbal ook een stukje makkelijker. De tweede helft ging Tom de spits in en verdediger Johan werd keeper. De tweede helft was amper 2 minuten oud, op een pass van Hugo scoorde Tom beheerst de 0-3. De jongens dachten we zijn er maar wederom verslapte we net als in voorgaande wedstrijden, op snelheid werd de verdediging eruit gelopen, waarna Haarlem Kennemerland de stand terug bracht naar 1-3. Het werd dus nog oppassen, maar amper 2 minuten later maakte Koen aan alle onzekerheid een einde en scoorde de 1-4. Zoals gezegd de 2e helft werd er aardig gecombineerd, binnen een korte tijd tilde Tom de stand naar 1-5 en 1-6, hij scoorde deze wedstrijd 4 doelpunten totaal. Na die 1-6 stonden we teveel naar voren waardoor Haarlem Kennemerland de stand een draaglijker aanzien gaf 2-6 en 3-6. Dit was tevens de eindstand. Over het algemeen een prima wedstrijd van de O14-2!!
Volgende week is de O14-2 vrij.