O14-2 gelijkspel bij DSS

De wedstrijd van de O14-2 tegen DSS O14-4 stond gepland om 8.30 uur. Dat werd dus niet uitslapen voor de jongens. Thuis hadden we met 2-1 gewonnen, maar ook toen was het een gelijk opgaande wedstrijd. Wat zou het deze vroege ochtend brengen. Om half 9 werd er dus afgetrapt. We hadden 14 spelers tot onze beschikking. De eerste minuten was vooral een middenveld gevecht, het leverde weinig kansen op. Ook nu liep de wedstrijd gelijk op maar na 20 minuten spelen schoot Tom tegen de paal, ook DSS kreeg wat kleine kansjes, maar zonder resultaat. Daarna golfde het spel heen en weer er werd vaak de lange bal gespeeld maar zonder resultaat, de eerste helft werd afgesloten met 0-0. Na een slecht begin van de tweede helft werd de O14-2 sterker, uiteindelijk na 17 minuten viel het doelpunt aan de andere kant, 1-0.
Tot dat moment hebben we veel kansen nodig gehad, er werd goed gecombineerd, dat het spel vermakkelijkt, dan is voetbal een simpel spelletje. Na de 1-0 van DSS was het Tom die een paar minuten later de gelijkmaker binnenschoot 1-1. Daarna begon de O14-2 elkaar nog makkelijker te vinden want niet veel later was het wederom Tom die de verdiende 1-2 binnenschoot. Verdedigend liep het niet zo lekker, dat kwam omdat het middenveld niet aansloot. DSS begon de lange bal te spelen op hun lange aanvallers, ook nu werd de verdediging eruit gelopen en DSS de gelijkmaker binnenschoot 2-2. Daarna ging het snel want niet veel later kwam de O14-2 weer op voorsprong na een afstandsschot van Tom, de keeper pareerde de bal niet goed waarna Brody het laatste zetje gaf 2-3. Alle doelpunten vielen het laatste kwartier, ook nu krabbelde DSS weer terug en weer konden we de voorsprong niet vasthouden waarna de eindstand werd bepaald op 3-3.
De wedstrijd werd geleidt bij DSS door een vrij jonge scheidsrechter die het prima deed en zeker niet in ons nadeel floot!!

Volgende week wacht de O14-2 een uitwedstrijd tegen een nieuwkomer in onze poule Haarlem Kennemerland…..