MO11 monsterscore tegen BSM MO11

Begin februari werd de wedstrijd Alliance MO11 tegen BSM MO11 afgelast wegens de sneeuw. Aangezien we t/m 6 mei competitie wedstrijden spelen is er weinig ruimte om nog in te halen. Dus in onderling overleg met BSM hadden we besloten om de wedstrijd afgelopen woensdag in te halen. Dus de training kwam te vervallen, om 18 uur kon er afgetrapt worden. BSM wilde in eerste instantie 7 tegen 7 spelen, wij hadden dus maar liefst 4 wissels. Ook afgelopen woensdag waren we compleet. De MO11 van BSM uit Bennebroek is het eerste meidenteam van de club. Ze zijn pas afgelopen januari begonnen, na het minimale verlies van afgelopen zaterdag tegen DSS was het binnen een paar minuten al raak door Milla. Het werd een eenzijdige wedstrijd waar onze keepster Ronja weinig te doen had, dus we gingen wat schuiven in het veld, veel meiden gingen op posities spelen die ze eigenlijk nooit spelen.
De ruststand was 3-0, de tweede helft had ik Lara van de verdediging in de spitspositie gezet, er jahoor ook zij scoorde haar eerste doelpunten in haar voetballeven. Daarnaast had Dewi dit seizoen nog niet gescoord ondanks dat zij ook op het middenveld en aanval zo af en toe stond maar afgelopen woensdag scoorde zei ook haar eerste doelpunten van het seizoen, net als Keet die alleen maar in de verdediging wilt spelen, maar nu een keer in de aanval en jahoor ook zij scoorde voor het eerst dit seizoen. Uiteindelijk wint de MO11 met 9-0 van BSM MO11. Goed voor het zelfvertrouwen van de meiden.
Zaterdag 11 maart speelt de MO11 wederom een thuiswedstrijd en wel in de late middag tegen HBC MO11-1.