De toppers van de MO11-1

Ook voor de MO11 stond er afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen DSS MO11-2 op het programma. De MO11 moesten aantreden om half 4. Ook als we de uitwedstrijd tegen DSS gaan spelen is waarschijnlijk de wedstrijd in de late middag. Voor deze thuiswedstrijd in de Alliance Arena hadden we een compleet team, dus 11 speelsters tot onze beschikking. De eerste helft begon de MO11 goed aan deze wedstrijd, we zijn met z`n allen benieuwd hoe het de MO11 afgaat in de 2e klasse poule waar lekker veel wedstrijden op het programma staan, maar liefst 14 competitiewedstrijden. Vorige week was de wedstrijd bij Hoofddorp helaas afgelast, nu zou het zeker doorgaan omdat we op kunstgras zouden gaan spelen, de overige wedstrijden in de poule waren afgelast.
Het leverde eenrichtingsverkeer op op het doel van DSS, maar uit één van de spaarzaamste acties van DSS scoorde ze wel 0-1 langs keepster Ronja, tegen alle verhoudingen in. Het was wat rommelig maar voorin kreeg Milla en Julie een paar kleine kansjes maar het bleef tot aan de rust 0-1. Er zat dus meer in gezien het overwicht dat we hadden, achterin werd er dit keer niet goed verdedigd maar met Lara in een hoofdrol die de hele verdediging voor haar rekening nam, het hele team dacht we kunnen ze pakken dus “aanvallen”!!! Met Mara die voorin liep maar ook Donna en Luna die de aanval zochten bleef het tot 10 minuten in de 2e helft 0-1. Het was uiteindelijk Emmy die voor de MO11 de score openbrak die haar 1ste competitietreffer in haar carriere maakte. Onder aanvoering van Dewi zochten we de aanval maar stuitte steeds op de verdediging van DSS. Ok nu bleef het een aantal minuten gelijk maar we gingen voor de overwinning, Keet en Helena lukte het om steeds goed op te komen maar zo`n 8 minuten voor tijd was het eindelijk raak door topscoorster Milla. De MO11 kon een overwinning bijschrijven!!! PRIMA GEDAAN MEIDEN!!
Volgende week wacht voor de MO11 de uitwedstrijd in IJmuiden tegen SVIJ, SVIJ hebben we ook al een keer in de beker tegen gespeeld toen in een thuiswedstrijd!!