Workshops voor trainers op 4 en 11 oktober

Beste trainers van de jeugd van Alliance'22

Op de 1e plaats fijn dat jullie de kinderen van Alliance'22 willen ondersteunen bij het spelplezier en het vergroten van de ontwikkeling.

Om jullie daar weer in te ondersteunen, geef ik twee workshops. Deze sluiten op elkaar aan, dus voorkeur is dat jullie ze allebei volgen. Kun je een keer echt niet, kom dan graag wel naar de andere workshop.

De 1e workshop start op vrijdag 4 oktober om 17.30 uur bij Alliance'22 in de kantine. Tijdens deze sessie zal vooral de theorie besproken worden en dit zal interactief zijn.

De 2e workshop start vrijdag 11 oktober om 17.30 uur in de kantine, maar we zullen dan snel naar het veld gaan voor de praktijk. Kom bij deze sessie dus graag in trainingskleding.

Beide keren stoppen we om 19.00 uur

Zoals jullie als trainer op tijd moeten beginnen, doe ik dat uiteraard ook. We zullen dus echt om 17.30 uur starten en ook echt om 19.00 uur klaar zijn.

Ik hoop jullie bij beide sessies te zien, zodat we daarna met elkaar nog betere trainers zijn geworden en nog meer plezier beleven aan het ondersteunen van de jeugd.

Groet,

HJO, Tony Waasdorp