Slotweekend; Seizoenafsluiting Jeugd en NK MO11

Het weekend van 15 en 16 juni besluiten we een mooi seizoen. Op 15 juni is er de seizoenafsluiting voor de jeugd, inclusief de huldiging van kampioenen. Zondag 16 juni wordt de finaleronde van het NK voor MO-11 teams bij Sv Alliance ’22 gespeeld.

Seizoenafsluiting jeugd: 15 juni 13.30 – 15.00 uur.

Zaterdagmiddag sluiten we het seizoen af met een gezellige ‘borrel’ voor spelers, ouders, trainers en andere supporters en vrijwilligers. Tijdens de afsluiting worden ook de kampioenen van dit seizoen feestelijk gehuldigd. Aansluitend is er gelegenheid om in de kantine de WK wedstrijd van de Oranje leeuwinnen tegen Kameroen te kijken.
 

Nederlands Kampioenschap MO-11: 16 juni 10.00 – 16.30 uur

Sv Alliance’22 is trots dat we 16 juni gastclub zijn van het NK voor meisjes onder de 11 jaar. Samen met Voetbal Talenten Toernooien (VTT) organiseren we dit toernooi voor 16 meisjesteams uit heel Nederland. Ook ons eigen MO-11 team doet hier aan mee. Heb je zin om onze MO11-meiden aan te moedigen, dan ben je natuurlijk van harte welkom!Zin/tijd om uurtje te helpen?!
Instagram facebook kom je onze meiden aanmoedigen

En mocht je een paar uurtjes ‘over’ hebben op deze zondag en een handje willen helpen (achter de bar, fluiten, maar ook andere hand- en spandiensten), dan zou dat hélemaal fantastisch zijn!!! Eventueel samen met een vriend, vriendin of teamgenoot. We horen dit graag zo spoedig mogelijk van je, zodat we je kunnen indelen. Graag een e-mailtje naar: nkmo11@alliance22.nl
Na afloop is er een gezellige borrel voor alle vrijwilligers!

Slotweekend seizoenafsluiting en NK MO11