Het #1 voetbalkamp van Nederland is deze zomer weer bij sv Alliance ’22!

ProCamp NB19 header


ProCamp komt ook deze zomervakantie naar onze club voor een voetbalweek van je dromen! Zij organiseren een voetbalweek waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement weer op onze velden wordt georganiseerd.


Veel persoonlijke aandacht

ProCamp's 'wereldtraining' laat jou werelds genieten op het voetbalkamp. De training, door de zorgvuldig geselecteerde trainers, is zeer afwisselend en uitdagend. Met veel individuele aandacht en natuurlijk partijvormen. Je bent absoluut een betere voetballer na deze voetbalweek!

Op en top vermaak
Het animatieprogramma door de ProCamp trainers en gezellige lunch maken je week compleet. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Open inschrijving
Veel voetballers en voetbalsters tussen 7 t/m 13 jaar van sv Alliance’22 en clubs uit de regio hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten op dit kamp.

Er zijn twee weken waarvoor je kunt inschrijven. Van 15 t/m 19 juli en 19 t/m 23 augustus. Het kamp is al bijna vol, dus kijk snel op de website van ProCamp of er nog ruimte is: https://www.procamp.nl/voetbaldagen-haarlem.html.

 

PC19 Promotie Foto1jpg

PC19 Promotie Foto1jpg

PC19 Promotie Foto1jpg

PC19 Promotie Foto1jpg