Grandioos voetbalkamp bij Alliance’22

Komende zomervakantie organiseert ProCamp voor jongens én meisjes voetbaldagen met wereldtraining bij Alliance’22. Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar krijgt zo de meest uitdagende en nieuwste trainingen uit de hele wereld maar slaapt gewoon thuis.
Er zijn 2 weken om uit te kiezen; 30 juli t/m 3 augustus of 27 t/m 31 augustus.

HeaderPC 2018

Training van een wereldster
Alle deelnemers worden getraind door de bijzondere mystery guest. Deze speler heeft de Champions League en UEFA Cup gewonnen! Daarnaast kampioen van de Eredivisie en winnaar van de KNVB-Beker. Het is nog even een geheim wie het is, maar dat je samen met deze held op het veld staat is toch grandioos?


Niet leuk, geld terug garantie
Mocht u niet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk (genoeg), geld terug garantie. ProCamp heeft 12 jaar ervaring en wordt beoordeeld met een 8,9 door deelnemers. Door voetbalkamp.info is ProCamp voor het 2e jaar op rij uitgeroepen tot beste voetbalkamp van Nederland.

Open inschrijving
Kom samen met onze ambitieuze trainers werken aan je voetbalskills. Kijk voor alle informatie en inschrijven op; https://www.procamp.nl/voetbaldagen-haarlem.html

 

voetbalkamp slider ontvangst 1

 

voetbalkamp slider training 1

 

voetbalkamp slider vriendjes 1


Copy of Nr. 1 voetbalkamp van NL 4