Steun het KIKA toernooi 2018!

Oproep aan alle leden van Alliance 22,

Op 1, 2 en 3 juni 2018 organiseert Alliance 22, dit jaar bestaan we 95 jaar, voor de vijfde keer het groot opgezette KIKA voetbaltoernooi. Het toernooi biedt vele verenigingen uit alle delen van het land een unieke gelegenheid om met elkaar de sportieve strijd aan te gaan. De deelnemende teams nemen een groot aantal supporters en fans mee en de organiserende Toernooicommissie weet uit ervaring dat de opkomst groot en de sfeer goed is!

Naast het voetbal staat dit lustrum toernooi ook in het teken van een goed doel namelijk KIKA, een organisatie die kinderen met kanker op allerlei manieren steunt. Tijdens het toernooi proberen we in samenwerking met de Sponsorcommissie van Alliance onder meer door een Rad van Avontuur geld bij elkaar te krijgen voor dit goede doel. Het rad was vorig jaar een groot succes en leverde een mooi bedrag op.

Voor dit het Rad van Avontuur zijn we nog op zoek naar leuke prijzen die we per ronde kunnen inzetten. We kunnen zowel grote als kleine prijzen gebruiken en eigenlijk is alles welkom. Van kleurboek tot bal, van pennenset tot speelgoed, we kunnen alles gebruiken als het maar nieuw is!

We hebben al wat prijzen binnen en kunnen nu al verklappen dat we minstens een grote superronde gaan spelen met prachtige en bijzondere prijzen die we nog niet bekend maken om het spannend te houden.

U kunt als lid persoonlijk een prijs geven maar het kan ook zijn dat u namens uw bedrijf/organisatie een prijs beschikbaar wilt stellen. In beide gevallen wordt uw naam in het toernooi- programmaboekje vermeld.

In dit boekje kunt u desgewenst ook een advertentie plaatsen. Over de kosten daarvan kunnen wij u nader informeren. U kunt hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie van Alliance, via het mail adres: sponsor@alliance22.nl

Wilt u een prijs geven voor het Rad van Avontuur neem dan contact op met Robin de Zwart (Toernooicommissie Alliance) of met Jan Hakker (vrijwilliger Rad van Avontuur).

Wij komen dan de prijs bij u ophalen.

U kunt daarvoor een van onderstaande mailadressen gebruiken.

We hopen op een grote belangstelling om veel geld in te kunnen zamelen voor de zieke kinderen die het zo hard nodig hebben en voor onze eigen club die bruist van de activiteiten.
Hartelijk dank!

Robinvoetbal@upcmail.nl
j.hakker26@kpnmail.nl