Alliance Oliebollen toernooi 2015 voor de Mini's, F- en E-pupillen

FOTO'S VIND JE OP HIER OP FACEBOOK


Oliebollentoernooi 2015

Op maandag 28 december wordt voor de thuisblijvers zoals elk jaar het Oliebollen toernooi georganiseerd bij Alliance. Alle spelers van Alliance die zin hebben om in de vakantie toch nog even lekker te komen voetballen zijn welkom. We delen de spelers die aanwezig zijn ter plekke in teams in waarbij we proberen de teams zo gelijkwaardig mogelijk samen te stellen.

Tijden

09:00 - 10:00 mini's
10:00 - 11:00 F-pupillen
11:00 - 12:00 E-pupillen

De wedstrijdjes

  • We mixen de spelers tot (naar verwachting) gelijkwaardige teams.
  • De wedstrijdjes worden zo veel mogelijk zonder scheidsrechter gespeeld.
  • Er wordt ingeschoten i.p.v. ingegooid.
  • Er worden geen hoekschoppen genomen. Nadat de bal 3 keer via de verdedigende partij over de eigen achterlijn is gegaan krijgt de tegenstander een penalty vanaf het midden van het veld waarbij er geen keeper in het goal staat.
  • Er wordt gespeeld zonder vaste keeper, de bal mag niet in de handen genomen worden.
  • De duur van de wedstrijdjes wordt bepaald o.b.v. het aantal aanwezige spelers.


BYOB, Bring Your OlieBol!
Omdat een oliebollen toernooi zonder oliebollen een beetje vreemd is vragen we alle ouders om zelf wat oliebollen mee te nemen. Die kunnen de kinderen (en ouders) dan lekker na de wedstrijden in de kantine opeten. In de kantine staat dan ook limonade klaar.

Begeleiders
Het zou ook fijn zijn als er wat ouders/trainers/coaches kunnen helpen met het begeleiden van de teams, de wedstrijden en het eten van de oliebollen in de kantine. Laat het svp even weten als je kan en wil helpen (doorgeven aan de trainer\coach).

Doe je mee?

Geef even bij de trainer\coach aan of je zoon\dochter mee doet of niet zodat we een idee hebben van het aantal spelers en daar rekening mee kunnen houden.

Tot maandag 28 december!

FOTO'S VIND JE OP HIER OP FACEBOOK