Pepernoten toernooi 3 december

Pepernoten toernooi 3 december


De Sint zal a.s. woensdag 3 december Alliance bezoeken. In de kantine ontvangen de Sint en de pieten eerst de mini's en dan de F-jes. Heel spannend en leuk! Maar Alliance is natuurlijk wel een voetbalvereniging. Dus een klein voetbaltoernooi kan op deze feestelijke gebeurtenis niet ontbreken!

Om 15:00 start het PEPERNOTEN TOERNOOI voor de F-jes die zich hiervoor hebben opgegeven. We verzamelen om 14:45 in de middencirkel van veld 1. Daarna spelen we wedstrijdjes van 10 minuten op veld 1A, 1B en 3. Omdat het een speciale dag is zijn de teams samengesteld uit een mix van alle F-teams. Teams 1 tm 9 bestaan daarmee uit zowel eerste- als tweedejaars spelers.

Het doel van het pepernoten toernooi is om zo veel mogelijk “pepernoot punten” te verzamelen. De teams krijgen pepernoot punten voor gemaakte doelpunten en het winnen van de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijden worden alle door een team verzamelde pepernoot punten bij elkaar opgeteld. Het team dat de meeste punten heeft wint het pepernoten toernooi en daarmee de pepernoten prijs (drie keer raden wat de prijs is…). Bekijk de PDF voor meer informatie.

Voor de F-jes: Kijk snel op de poster in welk team je bent ingedeeld!

Voor het programma en regels zie hier: