De grote clubactie ***UPDATE***

ZATERDAG 11 OKTOBER KUNNEN DE LOTEN VAN DE GROTE CLUBACTIE

WORDEN OPGEHAALD IN DE BESTUURSKAMER

Beste Alliancers,

Hierbij wat mededelingen over de Grote Clubactie 2008

De werkwijze is weer hetzelfde als in voorgaande jaren, maar voor de nieuwkomers wordt nogmaals kort uitgelegd hoe aantrekkelijk het is om voor Alliance, en daarmee ook voor jezelf, loten te verkopen. Van elk verkocht lot van € 2,50 krijgt de verkoper minimaal € 0,50 en maximaal € 0,95 en wel als volgt:
v Verkocht lot 1 t/m 25 levert € 0,50 per lot op;
v Verkocht lot 26 t/m 50 levert € 0,65 per lot op;
v Verkocht lot 51 t/m 75 levert € 0,80 per lot op;
v Verkocht lot 76 en meer levert € 0,95 per lot op.

Enkele belangrijke data:
· Vanaf zaterdag 6 september ontvang je een voorintekenlijst van je leider, waarop een ieder die bij jou loten wil kopen zich kan inschrijven. Hiervoor heb je een aantal weken de tijd.
· Als er nog behoefte is aan intekenlijsten dan heb ik die op zaterdag in de bestuurskamer
· Vanaf zaterdag 13 september stop je jouw voorintekenlijst in een doos die dan klaar staat in de bestuurskamer. Maak voor de zekerheid een kopie van je lijst(en) voor jezelf !
· Zaterdag 4 oktober krijg je jouw lijst weer terug van jouw elftalbegeleider met daarbij het aantal loten dat op jouw lijst staat. Nu heb je vervolgens drie weken de tijd om iedereen zijn of haar loten te brengen in ruil voor het lotengeld.
· Zaterdag 1 november (dus niet eerder) neem je het lotengeld mee naar Alliance, waar ik tussen 09.00 en 13.00 uur in de bestuurskamer aanwezig zal zijn, en ontvang jij jouw terecht verdiende premie. Doe dit vóór jouw wedstrijd, of geef het lotengeld in bewaring aan je elftalleider, maar laat het in ieder geval niet achter in de kleedkamer. (Mocht het voetballen zijn afgelast dan ben ik in de bestuurskamer van Alliance toch aanwezig tussen 09.00 en 13.00 uur)
· Donderdag 20 november vindt de trekking plaats. · Zie voor het prijzenpakket www.degroteclubactie.nlHet spreekt voor zich dat het niet verplicht is om loten te verkopen, of dat het er gelijk heel veel moeten zijn. Ook een paar verkochte loten draagt dat belangrijke steentje bij, waardoor wij hier met veel plezier kunnen voetballen.Naast een sportief voetbalseizoen wens ik jullie heel erg veel succes toe met de lotenverkoop.

Hans Homburg
PS:
Vergeet niet je naam, adres en elftal op elke lijst te schrijven!