ProCamp/Alliance voetbalkamp

ProCamp voetbalkampen bij Alliance’22

Vakantie, plezier en voetbal

Gek van voetbal en je steeds verder ontwikkelen als voetballer?

procamp-alliance-voetbalkamp

Dan is een week ProCamp de ultieme vakantie. Deze voetbalkampen (door heel Nederland o.a. ook op KNVB-complex ) zijn al jaren een begrip in Nederland en zijn deze zomer ook op de velden van Alliance’22. ProCamp staat garant voor een echt voetbalspektakel voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Een onvergetelijke vakantie voor jonge voetballers.

5 dagen trainen en speciaal animatieprogramma
De voetballers wanen zich echt op trainingskamp. Goede begeleiding, lekker eten maar ook veel tijd voor plezier en animatie (met voetbalquizen , penaltybokaal, speciale voetbalfilms). Na een week zijn ze, ongeacht hun instapniveau, allemaal een betere voetballer. Indeling geschiedt op basis van leeftijd en niveau. Er wordt twee keer twee uur per dag getraind.

Sportieve, veilige en vertrouwde opvang in de vakantie
In de lange zomervakantie zorgt deze voetbalweek voor een welkome en gezonde afwisseling. Dit voor zowel de voetballers als voor hun (vaak drukke) ouders. De goede mix van sport en plezier, goede structuur binnen en buiten het veld en de hoge kwaliteit van trainingen en trainers zorgen voor een onvergetelijke week waar de lol in het spelletje maximaal aangewakkerd wordt.

Wees op tijd en schrijf je nu in
Voetballers van Alliance ’22 kunnen zich nu al inschrijven voor deze week van 7-11 juli 2014. Het duurt van maandag tot en met vrijdag van 10.00-16.00 uur. Er is vanaf 9.00 en tot 17.00 opvang voor uw kind. Ook heeft Procamp erg leuke kampen met slapen bij de KNVB of in Hoenderloo (waar het Ned elftal ook traint).

Voor alle informatie kijk op http://www.procamp.nl/voetbaldagen-haarlem.php

Kom allen en maak er een mooi voetbalfeest van!

ProCamp2

ProCamp3