Achterstanden ledenadministratie

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, is een achterstand ontstaan in de verwerking van e-mails gericht aan de ledenadministratie. Het aantal berichten en telefoontjes dat moet worden verwerkt is enorm. Door de drukke zomervakantie en andere privéwerkzaamheden is de achterstand ontstaan.

Bovendien is in de afgelopen twee maanden alle aandacht uitgegaan naar de start van het nieuwe voetbalseizoen en het in orde maken van de spelerspassen. Het feit dat we achterstand hebben opgelopen is vervelend. We doen ons best omdat in komende periode weer in te lopen. Tot dat moment vragen we jullie geduld en begrip voor deze situatie.

Overigens blijven aanmeldingen van kinderen die lid willen worden nog binnenstromen. Op dit moment zijn de wachtlijsten voor de jeugd, geboren in 1999 t/m 2007, zodanig groot dat geen garantie kan worden gegeven voor plaatsing binnen afzienbare tijd. Zelfs voor volgend seizoen is niet aan te geven of en hoeveel nieuwe mensen geplaatst kunnen worden. Voor deze leeftijdsgroepen met een grote wachtlijst, zullen we dan ook geen nieuwe aanmeldingen voor de wachtlijst meer in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Wilma Cornelissen (ledenadministratie sv Alliance '22)