Ajax clinic bij Alliance op 26 oktober a.s.

alt

Ajax deze herfstvakantie op bezoek bij SV Alliance ’22

Je droom komt uit: Trainen als een echte kampioen! Ben je tussen de 6 en 16 jaar en wil je training krijgen van Ajax Clinics trainers? Schrijf je dan nu in via www.ajaxclinics.nl voor de Ajax voetbalclinic op 26 oktober op de velden van SV Alliance’22. Beleef hier hoe het is om een echte Ajax-speler te zijn!

Alle deelnemers worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Hierop wordt de oefenstof aangepast zodat iedereen zoveel mogelijk leert. Zodoende zijn niet alle trainingen gelijk maar wel altijd gebaseerd op de unieke Ajax-trainingsmethodiek en -stijl. Bovendien staan in de oefenstof van de Ajax Clinics deze herfstvakantie de bewegingen van de Ajacieden Siem de Jong, Derk Boerrigter en Kolbeinn Sigthorsson centraal. Daar kun jij straks bij je eigen team flink mee scoren!

Behalve deze unieke Ajax-ervaring krijg je deze dag ook een origineel Adidas Ajax trainingsshirt, een Ajax Camps & Clinics bal en een Ajax certificaat van deelname mee naar huis.

Tevens wordt er geloot voor ballenjongen/meisje tijdens Champions League wedstrijd tegen Manchester City!!!

Wil jij hier meer van weten? Ga dan naar www.ajaxclinics.nl of schrijf je hier direct in!

Klik HIER voor de Ajax Camps & Clinics beleving.
Tot ziens op 26 oktober bij SV Alliance ’22.

Door de verhoging van het wettelijke BTW percentage, zullen onze tarieven per 16 september 2012 wijzigen. Schrijf je in voor 16 september en profiteer van het oude (lagere) tarief!