Einde van het seizoen

Hallo Alliancers,
Het seizoen is sportief gezien bijna ten einde. In de maand mei worden er slechts enkele wedstrijden gespeeld en de trainingen stoppen ook aan het eind van de maand.

Het betekent echter niet, dat daarna niets meer gebeurd. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al begonnen.
Het betekent, dat er drukke tijden voor mij als materiaalman aanbreken. Maandag 15 mei gaan de netten uit de doelen van het grasveld. In die week gaat het veld in groot onderhoud, dat uitgevoerd wordt door het SRO. Tot eind augustus is het veld dan niet meertoegankelijk.

Ik hoop op ieders medewerking, omdat het ingezaaide gras maximaal de tijd krijgt te groeien. We hebben daar volgend seizoen allemaal baat bij.
Hesjes, ballen en andere materialen moeten gekeurd, geteld en bijbesteld worden. Ook is er reparatiewerk te doen aan b.v. de trainingsdoeltjes, die aardig uit elkaar beginnen te vallen. Om het e.e.a. correct en soepel te laten verlopen, doe ik een oproep u allen.

Indien u trainingsballen (uit de ballenwagens), hesjes of andere materialen in het bezit hebt, dan graag z.s.m. inleveren e/o terugleggen. Het is erg lastig een inventarisatie te houden , indien niet alles teruggelegd is. Het kan de club daarmee ook nog onnodig op kosten jagen.

Ná de maand mei ga ik alle trainingsdoelen aan de ketting leggen. Dit om te voorkomen, dat “bezoekers” er mee aan de haal gaan.

Het SRO laat de doelen op de twee kunstgrasvelden wel staan. Natuurlijk ontdaan van de netten en de beugels, die op de grond liggen.

Omdat er in de maand juni nog plannen zijn enkele oefenwedstrijdjes te spelen, laat ik de netten op het grote kunstgrasveld zolang mogelijk hangen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.Rob Kroonstuiver

Materiaal- en accommodatiebeheer