Vereeuwig uw naam in de:

Alliance Wall

In mei is de wervingsactie voor de Alliance Wall van start gegaan. Veel leden hebben zich al ingeschreven. De Alliance Wall wordt op 8 oktober, tijdens de opening van het complex, onthult. Wie zich nog van een plaats op de Wall wil verzekeren kan zich nog inschrijven.


Wat houdt de actie in?
U koopt voor een eenmalig bedrag van € 25,- een plaatje van ± 10 bij 5 cm waarop uw naam of naam van uw (klein)zoon of (klein)dochter wordt gegraveerd. Het naamplaatje krijgt een plaats in de Alliance Wall. Het geheel wordt aan een wand van de kantine ophangen. Uw naam is daarmee vereeuwigd.

Doel van de actie!
Bij een nieuwe accommodatie hoort een nieuwe inrichting van de kantine en kleedkamers en aanschaf van materiaal zoals jeugddoelen, ballenwagens en diverse apparatuur. Dit brengt kosten met zich mee die Alliance zelf moeten dragen. Door deelname aan deze sponsoractie dragen leden op een ludieke mannier bij aan de inrichting van het complex en het clubgebouw.

Hoe kunt u deelnemen?

De Alliance Wall wordt op 8 oktober onthult tijdens de opening van het complex op 8 oktober. Wie zich nog van een plaats in de Alliance Wall wil verzekeren kan zich inschrijven.

Indien u de actie wilt ondersteunen stuurt u een berichtje aan Ronald Möring ronald.moring@planet.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Graag in het bericht vermelden:

- Het aantal naambordjes dat u af wil nemen.

- Per bordje: welke naam en voorletters of voornaam vermeldt moeten worden.

- bevestigen dat u de sponsorbijdrage van € 25,--./naambordje zult overmaken

Het bedrag moet worden overgemaakt op rekeningnr. 55.02.09.913 t.n.v. penningmeester s.v. Alliance ’22 o.v.v. sponsoractie ‘Alliance Wall’. Uw naambordje(s) wordt/worden aangemaakt nadat de bijdrage is ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met:

Brenda Corsten: b.corsten@upcmail.nl of Ronald Möring: ronald.moring@planet.nl