Forza vrijwilligers !!

De afgelopen 2 weekenden hebben we met een ploeg vrijwilligers heel veel kunnen schuren en schilderen. Veel vrijwilligers hadden zich vooraf aangemeld. Maar er kwamen ook spontaan mensen aanwaaien om gelijk aan de slag te gaan. Als sluitstuk kwam afgelopen zondag de selectie te hulp.

Eerst was er nog een training van ruim 1 ½ uur ingelast. Daarna werd de ploeg in tweeën gesplitst.

Het ene deel ging met het schilderwerk verder en het andere deel zorgde voor de terugverhuizing van alle opgeslagen spullen bij Haarlem-Kennemerland naar onze eigen complex.

Op de site zijn onder de knop van de fotoalbums de “vrijwilligers in actie” te zien.
Ik ben erg blij, dat we een geweldige slinger aan de werkzaamheden hebben gegeven. Er blijft nog veel werk liggen. Dat komt in de eerste plaats, dat we niet alles door tijdgebrek hebben kunnen doen.

Maar ook omdat nog niet alles door de aannemer is afgetimmerd, waardoor elke week er méér werk bij komt. Toch moeten we de grens gaan trekken, wat er op dit moment mogelijk is. De vakantieperiode speelt ons parten.
Nogmaals, we zijn dik tevreden met wat er tot nog toe bereikt is.

Half augustus worden de eerste officiële bekerwedstrijden gespeeld. Dan gaan de kleedkamers in gebruik genomen worden. De kantine is dan nog niet beschikbaar. De oplevering van het complex is volgens de planning op 1 september.

Toch kunnen we in de eerste helft van augustus nog belangrijke dingen doen, zoals de schoonmaak van de kleedkamers, douches en toiletten, magazijn, EHBO/massagekamer, het wedstrijdsecretariaat, scheidsrechterkleedruimtes, entree kantine, toiletten, keuken, kantine, bestuurskamer.

Helaas is het nog niet mogelijk om aan de inrichting in de kantine en bestuurskamer te werken, omdat het linoleum vanaf 8 augustus gelegd gaat worden.
Aan alle thuisblijvers, nog niet op vakantiegaanders of inmiddels terugzijnders doe ik de oproep het weekend van 6 en 7 augustus in de agenda te zetten voor de genoemde schoonmaakwerkzaamheden.

Geef jullie op !!! Alliance rekent op jullie.
Groetjes, Rob Kroonstuiver,
06 22599547
robkroonstuiver@planet.nl