Seizoensafsluiting Alliance’22 seizoen 2023/24

Het voetbalseizoen nadert zijn einde, maar niet zonder een spectaculaire afsluiter! Op 29 juni viert Alliance'22 de zomer met een voetbalprogramma voor jeugd, een voetbal/dans clinic en BBQ. Traditiegetrouw huldigen we ook de kampioensteams en trakteren we onze vrijwilligers op een BBQ (aanmelden!).

Het programma van voor de 29e ziet er als volgt uit.

15:00 -17:00 uur             Voetbalparcours voor de JO/MO12 en jonger

15:00 -17:00 uur             Voetvolleytoernooi voor de JO/MO13 en ouder

17:00 - 17:30 uur            Huldiging Kampioenen (met medaille)

17:30 - 18:30 uur            Voetbal/dans clinic voor jeugd (aanmelden!)

17:30 - Start BBQ

18:45 - Uitreiking Alli's, de jaarlijkse prijzen voor vrijwilligers

21:00 - afsluiting BBQ

Hierna lees je meer over de activiteiten en hoe je (jezelf/je kinderen) aan kunt melden.

 

Voetbalparcours (O8 t/m JO12/MO12)

Latje trap, penalty’s, zo hard mogelijk schieten met een snelheidsmeter, scoren door goed te richten op het gatendoek, bowlingvoetbal etc. Het kan allemaal, als je tussen 15.00 – 17.00 uur meedoet aan het voetbalparcours. En je maakt ook nog kans op leuke prijzen. Naast het parcours zijn er nog andere spelletjes (water glijbaan, springkussen of kun je met teamgenote een onderlinge wedstrijdje spelen. Laat svp uiterlijk 25 juni aan je teamleider weten of je kind mee doet of niet.

Voetvolleytoernooi (JO13/MO13 t/m JO17/MO17)

Ga de uitdaging aan en laat je skills zien (in teams van 3 spelers). Voor de afsluiting van het seizoen worden een aantal voetvolley velden opgezet, waar we tussen 15.00 – 17.00 uur per leeftijdscategorie gaan uitmaken wie zich de voetvolly kampioen van Alliance mag noemen. De winnende teams scoren bonnen voor de aansluitende BBQ. Meld je uiterlijk 25 juni aan via je teamleider.

Voetbal dans clinic (O8 t/m O17) – gehost door de dansers van BonteHond

Voorafgaand aan de BBQ, transformeren we veld 1 in een swingende dansvloer. Tijdens de clinic leer je hoe je voetbalbewegingen zoals een Panna, Bicycle Kick, Cruijff Turn en Scissor Kick kunt omzetten in dansmoves. Het is een perfecte kans om je skills op een leuke en muzikale manier te verbeteren!

Een danspartner nodig? Je kunt je aanmelden met een teamgenoot of een Alliance vriend of vriendin, maar je kunt ook individueel mee doen. Dit is jouw kans om te schitteren en het seizoen op een met feestelijke voetbalmoves af te sluiten! De clinic start om 17.30 uur en wordt verzorgd door de fantastische dansers van BonteHond.

Meld je nu aan, door een e-mail te sturen naar commun-cie@alliance22.nl met je naam en die van je danspartner (als je er een hebt). Inschrijven kan tot en met 25 juni. Wacht niet te lang! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

 

Vrijwilligersmarkt

Deze middag is er ook een vrijwilligersmarkt waar alle leden zich kunnen oriënteren op welke vrijwilligerstaken en vrijwilligersfuncties er zijn voor volgend jaar.

BBQ

De BBQ is gratis voor onze vrijwilligers. Leden die ook graag mee eten betalen 8 euro. Meer informatie over de BBQ staat hier: https://www.alliance22.nl/nieuws-en-verslagen/algemeen-club-nieuws/2750-seizoensafsluiting-op-29-juni-2024-met-bbq

We zien ernaar uit om het seizoen samen met jullie (jeugd, ouders, vrijwilligers, sponsoren) af te sluiten. We gaan er een feestelijke middag/avond van maken vol voetbal, dans en plezier.

Tot 29 juni.