Eerste "Bier en Ballen" op donderdag 20 april (2)

Bier en Ballen Alliance 22Op donderdag 20 april om 20:00 uur is de eerste "Bier en Ballen" avond. Dé avond om met het bestuur in gesprek te zijn over de club onder het genot van een biertje en een balletje.

Deze eerste editie heeft drie onderwerpen: Eerste thema is de Algemene Ledenvergadering. Het tweede thema voor deze avond is teamvorming en selectiebeleid. Onze Hoofd Jeugdopleiding Ard Dinkelberg zal daar eea over toelichten. Na Ard zal Milou te West, onze vertrouwenscontactpersoon, een update geven over waar we staan tav het sportklimaat bij Alliance.

Er is tijdens deze avond ook genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Het bestuur gaat graag met de leden in gesprek over alles wat de club aangaat.

 

Voor de volgende Bier en Ballen staat in ieder geval communicatie op de agenda. Hoe kunnen we als club het beste communiceren met onze leden? Wat communiceren we en hoe? Communiceren we genoeg/te weinig of te veel? Welke manier van communiceren werkt het beste? Wie wil er meewerken om de communicatie beter te maken? Genoeg te bespreken!


Zet 20 april 20:00 uur in je agenda. We hopen velen van jullie te zien en te spreken !!!

Bestuur Alliance ‘22

 

Bier en Ballen Alliance 22