Eerste "Bier en Ballen" op donderdag 20 april

Onder de nieuwe naam "Bier en Ballen" gaat het bestuur drie tot vier keer per jaar een bijeenkomst met de leden organiseren op de club. Doel van deze avonden is om met de leden te delen wat er allemaal speelt op de club. 

 

Juist omdat we samen de club zijn, wil het bestuur vaker de gelegenheid creëren om met leden in gesprek te gaan. Informatie delen over beleid, actuele zaken, wensen die leven, vragen aan leden stellen en vragen van leden beantwoorden. Per avond zal er een thema zijn waarover we in gesprek willen gaan. Thema's zoals selectiebeleid, nieuwe look kantine, communicatie, vooruitkijken naar volgend seizoen en vrijwilligersbeleid willen we vanuit het bestuur bespreken. Maar we gaan ook graag in op ideeën en thema's die vanuit de leden komen. Als het bij een thema mogelijk is, nodigen we een spreker uit die toelichting kan geven. Zo worden we er allemaal wijzer van. 

De eerste Bier en Ballen staat gepland voor donderdag 20 april om 20:00 uur. Die avond zullen we in ieder geval de financiën doornemen, terugkijken over het afgelopen jaar en vooruitkijken naar volgend jaar. Deze eerste editie dient daarmee ook als Algemene Ledenvergadering. Het tweede thema voor deze avond is teamvorming en selectiebeleid. Onze Hoofd Jeugdopleiding Ard Dinkelberg zal daar eea over toelichten. Na Ard zal Milou te West, onze vertrouwenscontactpersoon, een update geven over waar we staan tav het sportklimaat bij Alliance.

Voor de volgende Bier en Ballen staat in ieder geval communicatie op de agenda. Hoe kunnen we als club het beste communiceren met onze leden? Wat communiceren we en hoe? Communiceren we genoeg/te weinig of te veel? Welke manier van communiceren werkt het beste? Wie wil er meewerken om de communicatie beter te maken? Genoeg te bespreken!


We hopen velen van jullie te zien en te spreken op donderdag 20 april !!!

Bier en Ballen Alliance 22